Toiminta

Viikin Elintarvike- ja Kuluttajaekonomistit ry eli tuttavallisemmin VEKE on vuonna 2017 perustettu ainejärjestö elintarviketaloudesta ja kulutuksesta kiinnostuneille opiskelijoille. VEKE edustaa ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelman elintarvike- ja kuluttajaekonomiaan suuntautuvia opiskelijoita sekä elintarviketalouden ja kulutuksen maisteriohjelman opiskelijoita.

 

 

Tapahtumia VEKE järjestää laidasta laitaan ja jokaiselle varmasti löytyy jotakin: yritysvierailuja mielenkiintoisiin elintarvikealan yrityksiin, herkullisia sitsejä, railakkaita illanviettoja sekä myös rennompia hengailuiltoja kuten leffailtoja ja liikuntatapahtumia. Yksi VEKE:n perinteikkäistä tapahtumista on vappuviikolla järjestettävä Skumppajooga, ja uusia perinteitä luodaan jatkuvasti ennakkoluulottomalla otteella sekä kannustavalla yhteistyöllä niin järjestön sisällä kuin myös aktiivisella yhteistyöllä Viikin muiden järjestöjen kanssa.

 

 

Opiskelijatoiminnan myötä monet ovat luoneet elinikäisiä kaveruussuhteita sekä oppineet huikeasti uusia taitoja, joten kannustamme opiskelijoita heittäytymään mukaan ainejärjestötoimintaan ja luomaan uusia kontakteja. Niin yliopisto kuin ainejärjestöt tarjoavat monipuolisesti mahdollisuuksia löytää uusia harrastuksia ja mielekästä tekemistä sekä toteuttaa villeimpiä ideoita samanhenkisten ihmisten ympäröimänä.